home
Over Silution
Profiel
Coaching en loopbaanadvies
Outplacement
Interim
Effectief solliciteren
Contact
Interim

Interim management Re-integratie en Mobiliteit 

Indien u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft maar u wilt geen uitbreiding van uw personeelsbestand dan is Silution de oplossing voor u. 

Silution kan ingezet worden voor opdrachten op het gebied van re-integratie en mobiliteit. Denk hierbij aan functies als mobiliteitsadviseur, re-integratieadviseur, jobhunter, werkcoach, casemanager werk, jobcoach.
Voordeel voor u is dat u de beschikking heeft over een betrokken en ervaren professional met passie en inzet voor het vak. Dit voor de uren waarin u extra capaciteit nodig heeft tegen een vooraf afgesproken uurtarief.

Ik heb ervaring met diverse doelgroepen op zowel het gebied van re-integratie als mobiliteit, waarbij ik o.a. gewerkt heb met mensen met een geringe tot zeer grote afstand tot de arbeidsmarkt. Het uitvoeren van trajecten voor zowel Gemeentes, het UWV of een mobiliteitscentrum is bekend terrein. Dit kan middels individuele begeleiding of in groepen.

Ik ben resultaatgericht en gedreven en heb een passie om met mensen te werken en ze in beweging te brengen. Dit heeft in het verleden tot mooie plaatsingsresultaten geleid. Ik ben administratief goed onderlegd en vind een goede rapportage een vanzelfsprekendheid. Ik ben handig in automatisering en maak me een systeem snel eigen. 
 

Neem vrijblijvend contact met me op om te bespreken wat ik voor uw organisatie kan betekenen.
Silvia Giesberts M: 06 30 07 93 26.home